Burn out release

Burnout release is een methode die veel succes kan hebben bij de bestrijding van stress. Burnout release is een techniek die het lichaam stimuleert om de opgebouwde en vastgezette spierspanning los te laten. Burnout release zet het lichaam aan tot zelfgenezing. Mensen met een burnout kunnen baat hebben bij een behandeling om hun lichaam te helpen ontspannen. Onbewuste spierspanning kan op die manier vrij gemaakt worden en dit verbeterd het herstel.

Hoe werkt burnout release

Het lichaam slaat spierspanning volgens bepaalde patronen op en ik ben er op getraind om deze patronen op te sporen. Dat gebeurt door het testen van bepaalde delen van het lichaam. Door middel van je spieren te testen kom ik op het spoor van de spierspanning. Als er sprake is van spierspanning zal het lichaam reageren met bepaalde reflexen. Tijdens de behandeling stimuleer ik het lichaam door middel van kleine kneepjes en duwtjes zodat je de opgebouwde spanning laag voor laag los kunt laten. Ik doe dit met mijn vingers, duim of handen. Door op de juiste spieren, op de juiste plaats en in de juiste richting te stimuleren zal het lichaam zijn zelfgenezende vermogens aanspreken. Deze behandeling is er tevens voor om jezelf een stukje bewustzijn mee te geven vanwaar de spanningen vandaan komen.Bij welke klachten helpt burnout release

burnout release helpt bij beperkte mobiliteit, pijn of stijfheid in rug, nek, hoofd, schouders, benen, heupen of last met het spijsverteringsstelsel, hoofdpijn, migraine, menstruatieproblemen, slaapstoornissen, depressies, oververmoeidheid, duizeligheid en concentratieproblemen. Burnout release is geen alternatieve geneeswijze. ik genees namelijk niet maar stimuleert het lichaam zich zelf te genezen. burnout release kan ook toegepast worden bij kinderen.