Essentie healing reading

Hoe werkt  Essentie healing reading

Een Essentie healing reading is het lezen of waarnemen van informatie uit jouw energieveld. De informatie kan bestaan uit het doorkrijgen van beelden, geuren, woorden of gevoelens van lichamelijke klachten of pijntjes. Bij de essentie reading leg je ook contact met iemands ziel, gidsen, engel, innerlijk kind en soms zelfs vorige levens. Als reader mag ik al deze informatie en energie omzetten in woorden .Deze vorm van readen kan helpen om antwoorden te krijgen op vragen waarmee je rondloopt, inzichten mag krijgen om zo erachter te komen wat er diep van binnen bij jou speelt. ( Essentie) Je krijgt tools aangereikt om diepgewortelde issues aan te pakken.

Reacties op een Essentie healing reading, kunnen voor, na of tijdens de healing aanwezig zijn maar iedereen reageert weer anders op een healing. Na de healing is het belangrijk veel water te drinken om zo de afvalstoffen uit het lichaam te doen verdrijven en het helpt je beter te aarden. Na de behandeling ga ik samen met jou nog even doornemen wat je hebt ervaren tijdens de healing.

Bij welke klachten helpt Essentie healing reading

Vaak is het moeilijk om de diepliggende boodschap te begrijpen door emoties die niet zijn verwerkt of zijn genegeerd en worden hierdoor diep opgeslagen in het lichaam, waardoor je ziek kunt worden. Als je continu in je hoofd zit en jezelf steeds voorbijloopt, geeft jouw lichaam je een boodschap mee in de vorm van lichamelijke klachten. Essentie healing reading is geen alternatieve geneeswijze. Ik genees namelijk niet maar stimuleer het lichaam zich zelf te genezen. Essentie healing reading kan ook toegepast worden bij kinderen.