Lieve allemaal

De komende tijd ga ik Coby ondersteunen met het schrijven op deze pagina. Ik ben Patrick, Coby haar man. Naast dat ik Coby ermee help lijkt het me ook leuk te gaan schrijven voor haar pagina. In 2012 ben ik mezelf spiritueel gaan ontdekken dankzij een hele lieve vriendin waar ik al heel lang vriendschap mee heb. Ik heb het schrijven ontdekt door een lieve vriendin die ik had leren kennen via FB, ik zie haar als mijn tweelingziel. Dit onderwerp tweelingzielen ga ik later nog over schrijven.

Coby kan je helpen op heel veel vlakken. Als je vastgelopen bent in het leven, niet meer weten welke kant je op moet, het idee hebt dat je leven hopeloos is. Vaak heb je hier dan depressie of angst gevoelens bij. Er ligt hier altijd een oorzaak aan ten grondslag. Als deze onderliggende oorzaak niet gevonden of niet aangepakt wordt, dan blijft dit terugkomen in je leven… Logisch, want als je aan het dweilen bent met de kraan open, weet iedereen dat dit geen oplossing is. Hetzelfde geldt voor je gesteldheid.

Mocht dit spelen in je leven? Maak eens een afspraak met Coby in haar praktijk. Coby is namelijk een kei in de kern van je probleem in je naar boven te halen. Probeer het eens…

Een afspraak kun je maken via mail: info@health4living.nl maar beter is misschien even bellen met 0610633277. Mocht je de voicemail krijgen, spreek dan in, dan belt Coby je z.s.m. terug.

Gewoon eens een kijkje nemen kan op www.health4living.nl

Lieve groet,
Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *