Over mij


De moeilijkste reis van mijn leven

De meesten van ons worden religieus opgevoed, maar is dat niet meer dan een wens vervullende gedachte die tegemoetkomt aan het verlangen naar iemand die ons beschermd en over ons waakt? Ik ben ook religieus opgevoed en ook ik had een kinderlijk verlangen naar zo’n persoon en mijn focus lag bij deze “vaderfiguur.“ Totdat ik op een breekpunt kwam dat religie mij geen zekerheid meer gaf op de vraag wie ben ik!Ik begon mij te realiseren dat de “ware Coby” helemaal niet bestond en dat mijn leven gebaseerd was op een geïllusioneerd leven. Immers alles wat mij was geleerd klopte niet meer en raakte hierdoor helemaal van de wijs. Het leek wel alsof de grond onder mijn voeten werd weggemaaid. Hier begon mijn reis. Een reis van de ware essentie Wie ben ik.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat dit de moeilijkste reis van mijn leven was. We praten niet over een reisje naar het buitenland maar over een innerlijke reis ter ontwikkeling van een spirituele groei in mijzelf. Tijdens mijn zoektocht kreeg ik mensen op mijn pad die mij spiegelden en mij onbewust lieten zien waar ik tegenaan liep. Ik kwam tot de conclusie dat ik mijn problemen niet bij een ander moest neerleggen maar juist de verbinding mocht leggen naar mijn eigen kern. De sleutel tot zelfbevrijding ligt bij jezelf. Ik sta er open voor dat God in iedereen zit en dat alle antwoorden vanuit een onuitputtelijke goddelijke bron komt. Je hoeft alleen te accepteren en jezelf uit alle liefde te (h)erkennen.

Ik heb een mooie reis mogen maken.

Ik heb een mooie reis mogen maken, waarin ik geleerd heb dat alle emoties en gevoelens er mogen zijn en je ze niet hoeft te verbergen. Ik ga samen met jou op zoek naar jouw innerlijke kracht, daarom zijn mijn behandelingen bij uitstek geschikt voor iedereen die graag de bron van zijn innerlijke obstakels wil aanpakken. Door meer in je eigen kracht komen te staan  kun je een authentiek leven gaan leiden. In mijn praktijk leer ik jou tot meer inzichten en zelfreflectie te komen, zodat je de regie weer neemt over je eigen leven en daarbij ook over jezelf. Vanuit deze visie ben je geen slachtoffer van omstandigheden maar kun je het leven creëren wat jezelf voor ogen hebt.

Mijn behandelingen
kunnen bijdragen tot een oplossing zodat je nog meer kunt leven vanuit je kracht en de vreugde van het zijn van je authentieke zelf. Over het algemeen zijn mijn behandelingen geschikt voor iedereen die bereid en in staat is om, zoals dat heet ‘aan zichzelf te werken’, de verantwoordelijkheid voor zichzelf en zijn proces te nemen en zijn gevoelens en gewaarwordingen serieus te nemen