Transformatie coaching

Hoe werkt transformatie coaching

Heb jij in jouw vroegere jeugd het gevoel gehad nooit gehoord en gezien te zijn, waardoor je in de overtuiging bent gekomen dat jouw gevoelens er niet toe doen en je ze maar beter ergens anders kunt parkeren? Van kind tot aan je volwassen leeftijd, ontwikkel je daardoor onbewust patronen waardoor je al jouw gevoelens en emoties niet meer herkent en daar zelfs lichamelijke en psychische klachten van kunt krijgen. Bij transformatie coaching gaan we op een zachte en liefdevolle manier op reis door jouw lichaam, op zoek naar jouw gevoelens en emoties. Wat heel belangrijk is bij deze behandeling, is dat alle gevoelens en emoties die daarbij vrijkomen er in alle liefde mogen zijn.

Aan het begin van een sessie, stel ik jouw vragen over welk thema steeds weer terugkomt in je leven en waar we samen in de sessie aan kunnen werken.We hebben allemaal geleerd te denken in patronen,overtuigingen en angsten die zijn ontstaan vanuit conditionering. Hierdoor ontstaan blokkades waardoor je energie niet meer stroomt en ervoor zorgt dat je voortdurend met negatieve gedachten blijft zitten. Vaak ben je je niet meer bewust van deze pijnpunten en daarom gaan we samen een reis maken door jouw lichaam, op zoek naar jouw blokkades.

Kern van de behandeling

Door het gevoel weer te herkennen en te doorvoelen kan je loslaten. Want immers deze gevoelens en emoties hebben er nooit mogen zijn waardoor ze opgeslagen zijn in je systeem. De trauma’s die zijn ontstaan in bijvoorbeeld je jeugd kunnen gedachten zijn van, ik ben dom, ik kan het niet, ik mag er niet zijn, ik ben lelijk. Deze gedachten kan ik transformeren en er iets positiefs tegen over zetten. Transformatie coaching is een hele krachtige behandeling die in stilte maar ook samen met jou toegepast kan worden.
Transformatie coaching is geen alternatieve geneeswijze. ik genees namelijk niet maar stimuleert het lichaam zich zelf te genezen. Transformatie coaching kan ook toegepast worden bij kinderen

.